GAME DAY EVERY DAY

SPORT

GAME DAY EVERY DAY

SPORT

Peter Bielik

Image

Byť spolu so športovcami na podujatiach ako sú olympijské hry, majstrovstvá sveta, svetové poháre , alebo najvyššie domáce súťaže, ma napĺňa pocitom významu mojej práce. Dôvera, rešpekt, rozvoj a výsledky. To sú základné hodnoty mojej práce.

Meno: Peter Bielik

Tel.: +421 911 300 419

E-mail: peter.bielik@peterbielik.sk

Pracovisko: P. O. Hviezdoslava 28, Zvolen, Slovensko

Poštová adresa: J. Poničana 2414/77 Zvolen, Slovensko

Sociálne siete: icon icon

Povedali o mne

S Peťkom robím už pár rokov. Našiel som v ňom človeka, ktorý ma vie pochopiť a vždy správne poradiť. Nie raz som sa o tom presvedčil. V športe je pre mňa najdôležitejšie byť psychicky dobre naladený, pretože keď hlava nie je správne nastavená, telo fungovať nemôže. V ťažkých chvíľach či rozhodnutiach, sú jeho rady vždy na správnom mieste. Je to človek s veľkým srdcom a darom pomáhať ľuďom.

Vladimír Weiss
futbalista

S Peťom som začal spolupracovať v čase, keď bola moja hokejová kariéra v NHL na hrane a moja psychika nebola na správnom mieste. Behom krátkeho času ma dokázal nasmerovať tým správnym smerom. Ukázal mi, že na veci sa dá pozerať aj z iného uhla. A v neposlednom rade mi ukázal, ako pracovať s vlastnou psychikou a emóciami.

Richard Pánik
hokejista

Spoluprácu s Peťom si veľmi vážim a vysoko oceňujem jeho profesionalitu. Mne najviac pomohol v období prechodu z profesionálnej kariéry do normálneho života, kedy sa všetko javilo v poriadku navonok, ale opak bol pravdou. 
Vedel pre mňa veci neskutočne zjednodušiť, vysvetliť a nasmerovať ma tým správnym smerom. Taktiež sme spolu spolupracovali pri golfovej reprezentácii Slovenska nielen s hráčmi, ale aj ich rodičmi, čo považujem za veľmi dôežité pri každom športujúcom dieťati. Pre mňa je skrátka veľký profesionál, ktorý rozpráva menej ale zato trefne!

Zuzana Kamasová
golfistka

Meno Peter Bielik som počas mojej dlhej kariéry nepotreboval, až kým neprišiel pád. Prvý krát som šiel k športovému psychológovi, aby ma dostal tam kde som bol zvyknutý byť. To znamená č.1. Moja práca s Peťom bola výnimočná. Za rok som obhájil Európsky a za ďalší rok svetový titul v thajskom boxe. Ďakujem Peťko.

Vladimír Moravčík
boxer (thajský box)

Spolupráca


Základom spolupráce so mnou je dôvera a ochota meniť zaužívané spôsoby myslenia. Výsledkom je prijatie výziev, rozvoj vlastného potenciálu a zlepšenie výkonu.

TIME LINE

2019
Samuel Andrejčík, Michaela Balcová, SVK paralympijský tím, Sevilla, Španielsko
2019
Alex Verschaeren, reprezentant Luxemburska
2019
Juraj Tužinský, SVK reprezentant, Rio de Janeiro, Brazília
2019
Michal Nagy, SVK reprezentant do 9 rokov, Praha, Česká republika
2019
Marek Nagy, SVK reprezentant do 12 rokov, Praha, Česká republika
2019
HC 05 Banská Bystrica, hokejový tím

Môj Blog